Jäsenyys ja jäsenedut

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Kreikasta kiinnostunut yksityishenkilö.

Jäsenmaksu:

  • Henkilöjäsen 30 €/vuosi
  • Perusopiskelija 10 €/vuosi
  • Perhe, jossa on kaksi tai useampia jäseniä 40 €/vuosi
  • Ainaisjäsen 350 €

Jäsenmaksu maksetaan tilille Nordea FI5620011800166343 viitenumerolla 19868. Jäseneksi voi liittyä helposti täyttämällä sähköisen ilmoittautumislomakkeen tai lähettämällä osoitetiedot Helikonin postitusta varten sihteerille joko sähköpostitse (ateenanystavat[at]gmail.com) tai kirjeitse:

Suomen Ateenan-instituutin ystävät r.y.
Metsätalon A-siipi, 2. kerros
PL 24 (Unioninkatu 40 A)
00014 Helsingin yliopisto

Jäsenedut

Yhdistys julkaisee kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää Helikon-lehteä, joka postitetaan jäsenille. Saat myös jäsenkirjeen, jossa kerrotaan yhdistyksen toiminnasta ja tulevista tapahtumista sekä matkoista. Osoitteenmuutoksista on hyvä ilmoittaa sihteerille, niin että sekä Helikonin että jäsenkirjeet löytävät perille.

Jäsenenä pääset osallistumaan räätälöidyille matkoillemme, jotka suuntautuvat niin Kreikkaan ja lähialueille kuin kotimaahan ja muualle. Jäsenmatkojen avulla kartutetaan yhdistyksen stipendirahastoa.

Olet tervetullut tutustumaan Suomen Ateenan-insituuttiin Ateenan sydämessä. Sinulla on myös mahdollisuus majoittua jäsenhintaan instituutin asuntolassa, joka sijaitsee Koroneos-talossa ydinkeskustasta hivenen pohjoiseen lähellä Aleksandras-katua. Asuntola on kävelymatkan päässä arkeologisesta museosta ja metroasemasta sekä bussipysäkistä ja läheltä löytyy palveluita leipomoista apteekkeihin ja kaupoista kahviloihin. Jäsenhinta on 25 % perushintaa edullisempi. Tiedustelut vapaista huoneista asuntolassa sekä hinnastosta osoitetaan Koroneos-talon toimistonhoitajalle Vasiliki Katsantonille. Koroneos-talon osoite ja toimistonhoitajan yhteystiedot:

Ioannou Soutsou 25, GR-11474 Athens
Puhelin ja faksi: + 30 210 6467758
Sähköposti: koroneos(at)finninstitute.gr

Lisätietoa: http://www.finninstitute.gr/koroneos/