Syksyn 2022 esitelmäiltojen ennakkotiedot julkaistu

NÄKYMÄ DELFOISTA (WIKIMEDIA COMMONS)

Ennakkotiedot SAIY:n esitelmäilloista syksyllä 2022 on nyt julkaistu.

Keskiviikkona 26.10. klo 18.00 FM Liisa Kaski pitää esitelmän uusplatonilaisen filosofi Porfyrioksen teoksesta Sielullisten vahingoittamista vastaan. Kaski on antiikintutkija, folkloristi, kirjailija ja kääntäjä, jonka tuore suomennos Porfyrioksen teoksesta ilmestyy Tutkijaliiton kustantamana syksyllä 2022. Esitelmä pyritään järjestämään sekä lähi- että etätapahtumana. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Torstaina 17.11. klo 18.00 Dos., FT Antti Lampinen pitää esitelmän aiheesta ”Barbaareita, propagandaa ja politiikkaa hellenistisessä Delfoissa: kelttien hyökkäys ja sen hyödyntäminen aitolialaiskaudelta roomalaisaikaan”. Lampinen on klassillisten kielten ja antiikin kulttuurin dosentti Turun yliopistossa ja parhaillaan tutkijaopettajana Suomen Ateenan-instituutissa. Esitelmä järjestetään etänä Zoom-yhteydellä.

Tapahtumatietoja päivitetään niiden tarkentuessa SAIY:n verkkosivuille. Lisätietoja ja Zoom-linkkejä voi tiedustella sihteeriltä (ateenanystavat[at]gmail.com).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: